Nieuws-bericht-foto-17
Nieuwe Vesting

Duurzaam

Fase 3B-2
Nu in pre-sale

Duurzaam
COMFORTABEL WONEN

De woningen in Nieuwe Vesting zijn duurzaam ontwikkeld en worden ook duurzaam gebouwd. Het casco van de woningen wordt in de fabriek gemaakt, waardoor er veel minder zwaar transport naar de bouw nodig is. De materialen die we toepassen zijn duurzaam en waar mogelijk circulair.

In het meer- en minderwerktraject kun je optioneel voor zonnepanelen kiezen. Ook dit maakt het huis extra duurzaam!

Daarbij treffen we andere maatregelen om het milieu en jouw energierekening te sparen. Dankzij de uitstekende isolatie en een duurzaam verwarmingssysteem is het comfort groot. Tocht heb je hier niet. Om te zorgen voor een fris huis wordt er een uitgebalanceerd ventilatiesysteem toegepast. De woningen zijn gasloos, dus kook je elektrisch met inductie of keramisch. Standaard is er in alle verblijfsruimten vloerverwarming en koeling aanwezig.

Wonen Akkrum Sinnebuorren Nieuwbouw Woningen Fijn Wonen Koolmees vogel vogelnest nest sfeer
Nieuwe vesting sedumdak

Maar in Nieuwe Vesting gaan we graag nog een stapje verder. Zo komen alle bergingen in het plan met een mos-sedumdak, en ook als kopers kiezen voor een uitbouw komt hier mos-sedum op. Mos-sedum houdt regenwater langer vast en helpt hittestress tegen te gaan.

Ook gaan we groen toevoegen. Zo worden de voortuinen voorzien van een groenblijvende haag. Als je straks rondloopt, zul je zien dat er ook op diverse plekken nestvoorzieningen zijn gemaakt in de woningen. Hier vinden vogels en vleermuizen een fijne beschutte plek in de stad. Zo ontstaat een wijkje dat naadloos aansluit bij de omgeving en waarde toevoegt voor natuur en mens.

Nieuwe Vesting is een ontwikkeling van:

Van-Wijnen-logo

Privacyverklaring / Disclaimer /­ Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed