Nieuws-bericht-foto-4.jpg
Nieuwe Vesting

Financieel

Fase 3B-2
Nu in pre-sale

Financieel

Ben je verliefd op een van de woningen in de Nieuwe Vesting en wil je hier gaan wonen? Dan is het tijd om je te verdiepen in de hypotheek. Vaak kan er meer dan je denkt.

Wist je bijvoorbeeld dat er verschillende hypotheekverstrekkers zijn die speciale nieuwbouwtarieven hanteren, omdat je een duurzame, energiezuinige woning koopt? Ook kun je de lasten tijdens de bouwperiode meefinancieren. Hierdoor heb je geen dubbele maandlasten. Bij nieuwbouw is het ook mogelijk om de keuken, badkamer en vloeren volledig mee te financieren. Uiteraard wordt er altijd rekening gehouden met wat verantwoord is in jouw situatie.

Bij het eerste gesprek bij de makelaar en/of financieel adviseur wordt uitvoerig stil gestaan bij je financiële situatie. Samen maak je een plan waaruit blijkt of het verstandig is om te verhuizen. Op die manier kun je weloverwogen een besluit nemen en wordt het genieten van een mooi, nieuw huis alleen maar groter.

Is het besluit gevallen en wil je je definitief inschrijven voor Wonen aan de Spoorsingel? Met een door een erkend financieel adviseur ingevulde financiële toetsing krijg je naast het doorgeven van je voorkeuren tijdens de pre-sale periode óók voorrang bij de toewijzing.

Je bent vrij om naar een erkend financieel adviseur van jouw voorkeur te gaan om je hiermee te helpen. Als je wilt, kun je alvast een oriëntatiegesprek of adviesgesprek inplannen met de bij het project aangesloten financieel adviseurs van Vaes Finance. Dit is uiteraard kosteloos en vrijblijvend.

MAAK EEN AFSPRAAK

202406 NV Brochure Fase3B 2 24x32 V03

Vestiging Spijkenisse

Raadhuislaan 2
3201 EL Spijkenisse
Klik voor route

Vestiging Rotterdam

Veerhaven 4
3016 CJ Rotterdam
Klik voor route

Nieuwe Vesting is een ontwikkeling van:

Van-Wijnen-logo

Privacyverklaring / Disclaimer /­ Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed