Sfeer Hellevoetsluis 6684 webp
Nieuwe Vesting

Locatie

Fase 3B-2
Nu in pre-sale

Nieuwe Vesting
LIGT IDEAAL

Nieuw Vesting ligt tussen de Sluisbrug en de Koedijk. Wie Hellevoetsluis een beetje kent, weet dat deze ligging ideaal is. Wonen aan de oude Vestingwerken betekent gezellig op stap en lopend naar huis! Op de terrassen van de vele restaurants en (muziek)cafés in de oude Vesting geniet je cultureel en culinair in unieke nautische sfeer. Verder vind je de Struytse Hoeck op loopafstand.

BEREIKBAARHEID HELLEVOETSLUIS

Hellevoetsluis ligt op Voorne-Putten, een prachtig dubbeleiland tussen het Haringvliet, de Oude Maas, het Brielse Meer en het Spui. Het fijne is dat je hier echt ´buiten´ woont in een gezellig stadje, maar ook zo in Hoek van Holland, Den Haag of Rotterdam bent. Of rijd de andere kant uit richting de Zeeuwse eilanden.

Nieuwe-vesting-sfeerbeeld-1

“HELLEVOETSLUIS HEEFT OPVALLEND VEEL LEUKE KROEGJES, GOEDE RESTAURANTS EN GEZELLIGE PLEKKEN OM TE LUNCHEN.”

Van Wijnen   Hellevoetsluis 6882
Van Wijnen   Hellevoetsluis 7037
Van Wijnen   Hellevoetsluis 6805
Van Wijnen   Hellevoetsluis 6929

HELLEVOETSLUIS
IS PRACHTIG

Hellevoetsluis staat bekend om de watersport. Er zijn maar liefst 6 jachthavens die stuk voor stuk gesierd worden door leuke terrassen. Verder zijn er in de stad een theater, een bioscoop, scholen en goede medische voorzieningen. Ook de natuur is hier prachtig. Sterker nog, NLDelta Biesbosch-Haringvliet werd een paar jaar geleden verkozen tot het mooiste natuurgebied van Nederland.

Nieuwe Vesting is een ontwikkeling van:

Van-Wijnen-logo

Privacyverklaring / Disclaimer /­ Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed